Selecteer een pagina

BLOG TOUR TO FRANCE

Op vrijdag  17 september 2021 vertrekken we op de racefiets vanuit Naaldwijk naar de Tourmalet, daar hopen wij op zaterdag 2 oktober aan te komen in de Franse Pyreneeën op de Team Westland camping in Argelès-Gazost. De route gaat over 16 etappes met in totaal 2000 km en zo’n 18000 hoogtemeters. Onderweg pakken we nog een paar bekende bergen mee, waaronder de welbekende Mont Ventoux in de Alpen en in de Pyreneeën staan de Col d’Aspin en de Col du Tourmalet op het programma.

 Delen

TTF 2021

Bonjour tout Le monde!

 

 
Nog heel even en we mogen..

Afgelopen dinsdagavond hebben we de laatste bijeenkomst gehad met iedereen bij elkaar. Alles is nogmaals doorgenomen.

De overnachtingen zijn geregeld, de routes met GPX bestanden zijn gedeeld (bedankt Joop) de fietsbroekjes zijn binnen, de fietsshirts met eigen ontwerp zijn nagenoeg klaar en kunnen opgehaald worden. Alle racefietsen hebben een grondige APK gehad met hier en daar een aanpassing voor de komende bergetappes. En het interview met het hele Westland staat genoteerd.

We kunnen nu echt gaan beginnen met het inruimen van onze koffers.

Aan de voorbereidingen gaat het straks zeker niet liggen. Vanaf vrijdag 17 september moeten we het zelf gaan doen. Dat het pittig gaat worden, daarover is geen twijfel mogelijk. Maar niets staat in vergelijking met het vechten tegen de vreselijke ziekte ‘kanker’.

We gaan met z’n alle een mooi avontuur aan, sportief maar zeker ook met een doel. We hebben al heel wat sponsoren gevonden die bereid zijn ons financieel te steunen in dit avontuur om zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor onderzoek naar kanker.

We vertrekken vrijdag 17 september vanaf Boomgaardspad 2 in Naaldwijk onder belangstelling van de plaatselijke WOS, familie, vrienden en sponsoren. Vanaf 08:45 staat de koffie klaar om vervolgens 09:30 weg te fietsen richting Antwerpen.

Wij hebben er onwijs veel zin in!

Team TTF

 

TEAM

TOUR TO FRANCE

Marc Vriesen

Dik Lievaart

Kevin Huis

Patrick vd Ende

Marco Woltman

Ronald Vriesen

Mark Zwinkels

 

Begeleiding en ondersteuning

Wim Zwinkels
Jos Zwinkels