Selecteer een pagina

MARC VRIESEN

Mijn naam is Marc Vriesen en ga met een mooie groep mensen de uitdaging aan om vanuit Naaldwijk naar de Pyreneeën te fietsen en daar aan te sluiten bij Team Westland.

Ik durf wel te zeggen dat ik mij geen zorgen maak om 1 dag 130 km fietsen maar dit 16 dagen achter elkaar is toch wel wat anders. Tel daarbij op de beklimming van de Mont Ventoux, Col de Aspin en Col de Tourmalet en het aantal hoogtemeters is dan ook ingevuld.

Een serieuze uitdaging die het nodige gaat vergen. Vermoeidheid en/of spieren die even niet mee werken en ik geloof zo maar dat de vraag “ waar ben ik mee bezig, wat doe ik hier?” door m’n gedachten zal gaan.

Toch heb ik geen twijfel om deze uitdaging aan te gaan.

Mensen die strijden tegen de ziekte kanker hebben geen keuze en moeten door. Er is geen moment van nu even niet of om “af te stappen” en morgen, volgende week, volgende maand of volgend jaar weer verder te gaan. Nee, voor deze mensen is die optie er niet.

Voor hen zet ik mij in door te gaan fietsen, mijn verhaal te vertellen en bedrijven en individuen warm te maken om te sponsoren voor elke km die er gereden wordt.

Met elkaar op naar een toekomst waarbij de ziekte kanker geen kans meer maakt!

 

TTF 2021

 

TEAM

TOUR TO FRANCE

Marc Vriesen

Dik Lievaart

Kevin Huis

Patrick vd Ende

Marco Woltman

Ronald Vriesen

Mark Zwinkels

 

Begeleiding en ondersteuning

Wim Zwinkels
Jos Zwinkels