Selecteer een pagina

BLOG TOUR TO FRANCE

Op vrijdag  17 september 2021 vertrekken we op de racefiets vanuit Naaldwijk naar de Tourmalet, daar hopen wij op zaterdag 2 oktober aan te komen in de Franse Pyreneeën op de Team Westland camping in Argelès-Gazost. De route gaat over 16 etappes met in totaal 2000 km en zo’n 18000 hoogtemeters. Onderweg pakken we nog een paar bekende bergen mee, waaronder de welbekende Mont Ventoux in de Alpen en in de Pyreneeën staan de Col d’Aspin en de Col du Tourmalet op het programma.

 Delen

TTF 2021

 

Gezonde Spanning…

Na een mooie bijeenkomst van teamwestland verleden week zijn de kriebels nog meer toegenomen!
De videobeelden van de tourmalet, het indrukwekkende verhaal van twee artsen welke volop bezig zijn met onderzoek naar een eenvoudige bloedtest om borstkanker in een vroeg stadium te ontdekken, en het ontroerende verhaal achter een mooie bruiloft geven ons nog meer motivatie om morgen op te stappen!

Alles staat klaar voor het vertrek en we kunnen niet meer wachten.
Al maanden staat vrijdag 17 september met rood omcirkeld in onze agenda’s, heel wat trainingsuren zijn er verstreken en er zijn gezellige vergaderavonden geweest voor dit doel. Ons doel, Tour to France!

Het weerbericht ziet er voor morgen goed uit. We vertrekken met een lekker temperatuurtje en een lichte zuidwesten tegenwind. Er rijden de eerste kilometers wat kanjers mee om ons op weg te helpen, halverwege zullen we gezamenlijk een bakkie doen om vervolgens met een onze groep verder te vertrekken naar onze eerste tussenstop Antwerpen.

 

TEAM

TOUR TO FRANCE

Marc Vriesen

Dik Lievaart

Kevin Huis

Patrick vd Ende

Marco Woltman

Ronald Vriesen

Mark Zwinkels

 

Begeleiding en ondersteuning

Wim Zwinkels
Jos Zwinkels