Selecteer een pagina

BLOG TOUR TO FRANCE

Op vrijdag  17 september 2021 vertrekken we op de racefiets vanuit Naaldwijk naar de Tourmalet, daar hopen wij op zaterdag 2 oktober aan te komen in de Franse Pyreneeën op de Team Westland camping in Argelès-Gazost. De route gaat over 16 etappes met in totaal 2000 km en zo’n 18000 hoogtemeters. Onderweg pakken we nog een paar bekende bergen mee, waaronder de welbekende Mont Ventoux in de Alpen en in de Pyreneeën staan de Col d’Aspin en de Col du Tourmalet op het programma.

 Delen

TTF 2021

 

Bonjour tout Le monde!

Vandaag stond de derde fietsdag op de agenda. Na een prima verblijf in ons hotel in Charleroi en weer een uitstekend ontbijt stapte we om half negen op de fiets. We waren iets eerder vertrokken dan de twee voorgaande dagen omdat er vandaag wat meer hoogtemeters op de route stonden.

Het eerste stuk bracht ons langs het Kanaal Charleroi-Bruxelles en een stuk door de stad. Na de stad achter ons gelaten te hebben kwamen we op schitterende wegen op het platteland met mooie vergezichten. Na 50km hebben we een bakkie koffie gepakt in Cerfortaine hier stond Wim ons op te wachten. Na even een kleine pauze werd het ons wel duidelijk dat we vandaag, volgens Dik zijn gezegde, echt aan het werk moesten. Je kon goed merken dat we vandaag in de Ardennen zijn aangekomen, met hier een daar een beklimming van 10%. Na heel wat fietsarbeid hebben we lekker een hapje gegeten in Rocroi om zo de laatste 25KM met voldoende energie te fietsen richting ons eindpunt in Charleville-Mézières.

Gr, en tot morgen

 

TEAM

TOUR TO FRANCE

Marc Vriesen

Dik Lievaart

Kevin Huis

Patrick vd Ende

Marco Woltman

Ronald Vriesen

Mark Zwinkels

 

Begeleiding en ondersteuning

Wim Zwinkels
Jos Zwinkels